Historien om B.F. Rustfri A/S

De hidtidige ledere og ejere af virksomheden B.F. Rustfri A/S Flemming T Frandsen og Bjarne H Olsen har efter mange år besluttet at overdrage virksomheden og driften til Erik Astrup ogTonny K Pedersen pr. 1. oktober i år.

Erik og Tonny har igennem længere tid overvejet at starte egen virksomhed, men har ventet på at det rigtige skulle dukke op, hvilket er nu sket med virksomheden B.F. Rustfri A/S.

B.F. Rustfri A/S er en 25 år gammelt virksomhed hidtidig drevet af Bjarne og Flemming, som nu ønsker at afvikle virksomhed på grund af alder.

Køberne har en meget lang erfaring inden for samme branche, som den B.F. Rustfri A/S opererer i, nemlig rustfri tanke samt rustfri udstyr til levnedsmiddelindustri, kemiskindustri og procesudstyr.

Tonny K Pedersen er udlært rustfast klejnsmed i 1983, og har igennem årene arbejdet som montageleder både i ind- og udland. Siden 2008 har han arbejdet som værkfører for 20 medarbejder med ansvar for den daglige produktion.

Erik Astrup er ligeledes udlært rustfast klejnsmed i 1984 og blev værkfører i 1995. Fra 2008 har han fungeret som driftsleder/produktionschef med ansvaret for salg til både indenlandske og udenlandske kunder.

Køberne ligger stort vægt på at fortsætte de hidtidige ejeres mål om at leverer kvalitetsprodukter og at være troværdige i alt omkring virksomheden.

 

generationsskifte

Fra venstre Tonny K Pedersen, Erik Astrup , Bjarne H Olsen og Flemming T Frandsen